Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Recept je pro pomalý hrnec o obsahu ca. 5 l.
Karotku nakrájejte na silnější plátky nebo na špalíky, cibuli na plátky a celer na větší kousky. Dejte je na dno pomalého hrnce. Na zeleninu položte kuře hřbetem nahoru. Přelejte je vývarem. Osolte a opepřete je. Povrch kuřete posypte česnekem a bazalkou a prsty je vmasírujte do kuřete. Vařte zakryté na nízký stupeň (LAW) 7-8 hodin. Tip: Protože zelenina je v pomalém hrnci později hotová než maso, je ji třeba vždy dát na dno hrnce. Po uvaření lze část zeleniny rozmixovat spolu s tekutinou z hrnce, evt. zahustit na zeleninovou omáčku a část zeleniny podávat jako oblohu.
Rýže, brambory.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuře s bazalkou a česnekem v pomalém hrnci
717 příspěvků 3.11.12 19:40
To černé na kuřeti je bazalka.
Prosim pekne, co je to to cerne na kureti? Vypada to jako mak.