Recept Kuře pod peřinou

gegina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuře rozporcujeme a vykostíme. Do vymaštěného pekáče vložíme vykostěné porce kuřete (křídla a kosti použijeme na polévku), osolíme a posypeme sladkou mletou paprikou. Na mlýnku pomeleme střídavě bůček, rohlíky, česnek a cibuli. Do vzniklé mleté směsi přidáme vegetu, koření, sůl, pepř, majoránku a vajíčko a vše důkladně rukou promícháme. Vzniklou směs poklademe na připravené jednotlivé kuřecí porce (přikrytí peřinou). Na vrch vložíme petrželku. Mírně polijeme olejem a dáme do trouby asi na hodinu péci. Podáváme s bramborovou kaší.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 05.03.07 vloženo
  • 4232x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina 30 minut

Ingredience

  • 1 menší kuře
  • 3 rohlíky
  • majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • mletá paprika
  • vegeta
  • olej
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 vajíčka
  • 500g bůčku
  • petrželová nať.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře pod peřinou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz