Recept Kuře pod peřinou

gegina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuře rozporcujeme a vykostíme. Do vymaštěného pekáče vložíme vykostěné porce kuřete (křídla a kosti použijeme na polévku), osolíme a posypeme sladkou mletou paprikou. Na mlýnku pomeleme střídavě bůček, rohlíky, česnek a cibuli. Do vzniklé mleté směsi přidáme vegetu, koření, sůl, pepř, majoránku a vajíčko a vše důkladně rukou promícháme. Vzniklou směs poklademe na připravené jednotlivé kuřecí porce (přikrytí peřinou). Na vrch vložíme petrželku. Mírně polijeme olejem a dáme do trouby asi na hodinu péci. Podáváme s bramborovou kaší.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 05.03.07 vloženo
  • 4066x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina 30 minut

Ingredience

  • 1 menší kuře
  • 3 rohlíky
  • majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • mletá paprika
  • vegeta
  • olej
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 vajíčka
  • 500g bůčku
  • petrželová nať.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře pod peřinou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Květáková polévka Květáková polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz