Recept Kuře pod peřinou

gegina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuře rozporcujeme a vykostíme. Do vymaštěného pekáče vložíme vykostěné porce kuřete (křídla a kosti použijeme na polévku), osolíme a posypeme sladkou mletou paprikou. Na mlýnku pomeleme střídavě bůček, rohlíky, česnek a cibuli. Do vzniklé mleté směsi přidáme vegetu, koření, sůl, pepř, majoránku a vajíčko a vše důkladně rukou promícháme. Vzniklou směs poklademe na připravené jednotlivé kuřecí porce (přikrytí peřinou). Na vrch vložíme petrželku. Mírně polijeme olejem a dáme do trouby asi na hodinu péci. Podáváme s bramborovou kaší.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 05.03.07 vloženo
  • 4592x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina 30 minut

Ingredience

  • 1 menší kuře
  • 3 rohlíky
  • majoránka
  • 2 stroužky česneku
  • mletá paprika
  • vegeta
  • olej
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • 2 vajíčka
  • 500g bůčku
  • petrželová nať.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře pod peřinou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Linecké slepovací cukroví

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Tatranské kuře Tatranské kuře
Chléb s celerem Chléb s celerem
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz