Recept Kuře pod peřinou 2

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kuře omyjeme a rozkrájíme na menší kousky. Maso osolíme, posypeme sladkou paprikou a poklademe do vymaštěného pekáče. Umeleme vepřový bůšek s rohlíky, cibulí a česnekem. Přidáme sůl, rozšlehaná vejce, vegetu, sladkou papriku, posekanou petrželovou nať a vše dobře promícháme. Tuto směs rovnoměrně rozprostřeme na kuřecí maso.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 3835x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 menší kuře
  • sladká paprika
  • 500 g vepřového bůčku
  • 2 - 3 rohlíky
  • 1 menší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • 2 vejce
  • vegeta
  • sladká paprika
  • majoránka
  • petrželová nať

Doporučená příloha

  • Jako přílohu podáváme rýži nebo bramborovou kaši.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře pod peřinou 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kuře pod peřinou 2

Kopretinka
565 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Kuře pod peřinou

Tenhle recept jsme dělali, ani jsem nevěděla že je na Labužníku, čerpala jsem ho z knížky Petra Novotného. doporučuji použít prorostlejší bůček, protože ta peřina byla dost suchá, ikdyž možná jsme dlouho pekli… Nevím.. Takže to nakonec dopadlo tak, že jsme vyjedli kuře a peřinu jsme jedli jen malounko :o)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz