Recept Kuře po provensálsku

Pepino Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěné kuře rozčtvrtíme a prudce opečeme na oleji. Poté podlijeme bílým vínem, přidáme utřený česnek, oloupaná a rozkrájená rajčata zbavená jader, odpeckované černé olivy a nakonec lžičku bazalky. Zvolna dusíme asi 15 minut.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 9924x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kuře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2dl bílého vína
  • 4 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g černých oliv
  • sůl
  • pepř
  • bazalka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře po provensálsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Cibulačka Cibulačka
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz