Recept Kuře po provensálsku

Pepino Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Očištěné kuře rozčtvrtíme a prudce opečeme na oleji. Poté podlijeme bílým vínem, přidáme utřený česnek, oloupaná a rozkrájená rajčata zbavená jader, odpeckované černé olivy a nakonec lžičku bazalky. Zvolna dusíme asi 15 minut.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 10148x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kuře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2dl bílého vína
  • 4 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g černých oliv
  • sůl
  • pepř
  • bazalka.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře po provensálsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz