Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kurecí prsa ocistete, osuste, osolte a popeprete. Na pánvi rozehrejte olej a kure na nem opecte po vsech stranách do hneda. Dejte je spolu s cibulí do pomalého hrnce. Smíchejte pivo s omáckou a nalejte to na kure s cibulí. Varte zakryté na HIGH 3-4 hodiny, nebo na LOW 7-8 hodin.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Brambory, rýze, chléb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuře na pivě v pomalém hrnci
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
Je to šikovný receptík, nebylo to kuře, ale zadní hovězí. Já vím, že jsem z toho udělala něco jiného / pro sebe bych si pro příště změnila množství BBQ omáčky asi na 1/3 a o to víc bych dala piva /…
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
No…, to tedy nevím, ale, že by toho příčinou byl římský nebo pomalý hrnec, je holý nesmys. Z obojího jsou pokrmy velice chutné i když každý jinak.
361 příspěvků 25.1.09 03:43
Dal jsem Římský hrnec tchyni k výročí, asi za dva měsíce jí zvýšíli zálohu na elektřinu o 200 Kč a nakonec doplácela docela slušnou sumičku. Používá elektrický sporák.
634 příspěvků 25.1.09 03:43
A já bych si to dokázala představit v římském hrnci. Určitě by to šlo udělat a za kratší dobu.
A nahradit nejde. Jde o zcela zvláštní způsob vaření.
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Podívej se na www.dyson.cz/bionaire/rival . Tam se dovís to, co chces vedet.
6 příspěvků 25.1.09 03:43
Co to je ten hrnec, jde to nějak nahradit.