Recept Kuře na estragonu
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Mrkev a pórek nakrájíme na kolečka a vložíme do velkého kastrolu se dvěma litry vývaru, přidáme buqet garni a cibuli se hřebíčkem. Přivedeme k varu, přidáme kuře a dusíme na mírném ohni asi hodinu. Sběračkou odebíráme pěnu. Mezitím si připravíme zeleninu na přílohu. Brambory, vodnici, dýni a fazole vaříme v páře. Hotové kuře vyjmeme, vývar přecedíme a prudkým varem snížíme jeho množství na polovinu. Smetanu zahustíme moukou, přidáme do vývaru a vaříme dalších pět minut. Kuře nakrájíme, přidáme estragon a naskládáme na servírovací mísu spolu se zeleninou. Jednotlivé porce servírujeme přelité teplou omáčkou.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
- 7094x zobrazeno
Čas přípravy
- 1,5 hodiny
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 středně velké kuře
- hrst estragonu
- mrkev
- 1 cibule se zapíchnutým hřebíčkem
- pórek
- 2 l vývaru (kuřecího nebo zeleninového)
- 1 buqet garni
- lžíce smetany
- sůl
- paprika.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Kuře na estragonu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Kuře na estragonu