Recept Kuře na červeném víně (gallina con vino tinto)

Portugalská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Připravíme marinádu z oleje, cibule, česneku, bobkového listu, soli a vína. Kuře rozdělíme na čtvrtky a necháme marinovat 24 hodin. V kastrolu na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou šunku, přidáme oloupaní pokrájená rajčata a karotku, po chvíli zalijeme zbylým vínem a vložíme do omáčky porce kuřete. Dusíme přiklopené doměkka.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 7437x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kuře
  • olej
  • 2 středně velké cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 bobkový list
  • sůl
  • 1/2 láhve červeného vína
  • 50g šunky
  • 3 rajčata
  • 1 karotka
  • petrželka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře na červeném víně (gallina con vino tinto)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz