Recept Kuře (králík) v marinádě

Cvalik Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuře bez kůže (králíka) rozdělíme na menší kousky. Dáme do misky s víkem, nebo pekáčku. Smícháme všechny ingredience a nalijeme ke kuřeti. Necháme uležet přes noc. Pečeme klasickým způsobem i s marinádou.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 03.02.09 vloženo
  • 3535x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • kuře (králík), šťáva z 1 citronu, 5 malých cibulek (i sterilovaných), 5 žampionů, 1 lžíce medu, 1 lžíce sojové omáčky, 3 stroužky česneku (utřeného), 1/2 lžičky kari, trochu cukru, sůl, pepř, 1 dcl oleje.

Doporučená příloha

  • brambor vařený i opečený, rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře (králík) v marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz