Recept Kuře (králík) v marinádě

Cvalik Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuře bez kůže (králíka) rozdělíme na menší kousky. Dáme do misky s víkem, nebo pekáčku. Smícháme všechny ingredience a nalijeme ke kuřeti. Necháme uležet přes noc. Pečeme klasickým způsobem i s marinádou.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 03.02.09 vloženo
  • 3455x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • kuře (králík), šťáva z 1 citronu, 5 malých cibulek (i sterilovaných), 5 žampionů, 1 lžíce medu, 1 lžíce sojové omáčky, 3 stroužky česneku (utřeného), 1/2 lžičky kari, trochu cukru, sůl, pepř, 1 dcl oleje.

Doporučená příloha

  • brambor vařený i opečený, rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře (králík) v marinádě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Houbová smaženice Houbová smaženice

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz