Recept Kuře jako osso buco v pomalém hrnci

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kuře jako osso buco v pomalém hrnci

Postup

Kurecí kousky osolte, opeprete, obalte v mouce a dejte je i se zbylou moukou do pomalého hrnce. Pridejte zbytek ingrediencí a zamíchejte. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 13.01.07 vloženo
  • 4401x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 horních cástí kurecích stehen bez kuze a kostí
  • 60 ml mouky
  • 1 strední karotka, drobne nakrájená
  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 1 stonek rapíkatého celeru, nakrájený nadrobno
  • 400 ml konzervovaných kousku rajcat i s nálevem
  • 1 KL strouhané citronové kury
  • 1 PL cerstvé citronové stávy
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Polenta, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře jako osso buco v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Hruškový koláč Hruškový koláč
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz