Recept Kuře jako osso buco v pomalém hrnci

spiser Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kuře jako osso buco v pomalém hrnci

Postup

Kurecí kousky osolte, opeprete, obalte v mouce a dejte je i se zbylou moukou do pomalého hrnce. Pridejte zbytek ingrediencí a zamíchejte. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 13.01.07 vloženo
  • 4853x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 horních cástí kurecích stehen bez kuze a kostí
  • 60 ml mouky
  • 1 strední karotka, drobne nakrájená
  • 1 cibule, nakrájená na plátky
  • 1 stonek rapíkatého celeru, nakrájený nadrobno
  • 400 ml konzervovaných kousku rajcat i s nálevem
  • 1 KL strouhané citronové kury
  • 1 PL cerstvé citronové stávy
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Polenta, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře jako osso buco v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz