Recept Kuře dušené I. (gallinka cerehada I.)

Portugalská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Očištěné kuře rozdělíme na menší kousky. Do kastrolu dáme 3 lžíce oleje, máslo, přidáme posolené kousky kuřete a po obou stranách dozlatova opečeme. Pak přidáme usekanou cibuli a česnek a za častého míchání dozlatova opečeme. Na lžičce másla opečeme hříbky a přidáme je k masu. Rajčata spaříme, zchladíme, oloupeme a pokrájená je přidáme k masu. Dusíme asi 45-55 minut.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 4023x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 větší kuře
  • 1 lžíce másla
  • olej podle potřeby
  • 1 cibule
  • sůl
  • stroužek česneku
  • 3 velká rajčata
  • 1 šálek pokrájených hřibů nebo jiných hub
  • 5 větších rajčat
  • vývar

Doporučená příloha

  • Podáváme obložené grilovanými rajčaty.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře dušené I. (gallinka cerehada I.)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz