Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Viky02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Kuře prosolím, dám do pekáčku prosolím, posypu celým pepřem, dám asi 4 bobkové listy, 10 kuliček jalovce a heru.
Po upečení zahustím maizenou.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
kaše, knedlík pí nadlesní, nebo prázdný kynutý
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
15.05.13 14:41
Výborný recept…
Ovšem nechtěně jsem vymazala foto kompletního pokrmu, zbyl jen obrázek
stehen vyjmutých z pekáče před zahuštěním výpeku…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
@casino Tak ted vubec nerozumim o co vam jde. Proc je na tom neco spatneho ze jsem prilozil fotku? A ze jsou na taliri knedliky ktere uz kazdy videl z meho predesleho receptu je snad dukazem ze jsem to nikde neokopiroval
Ale ja rozhodne nic stahovat ani menit
neminim!
A co minite tim zapatlane, tomu vubec nerozumim. Ale ted jsem se podival na vas puvodni obrazek a potom ten novy, tak uz vim o co vlastne jde
Příspěvek upraven 16.05.14 v 22:13
… ale když jsem onehdy dal na LABUŽNÍKA k rcp obrázek (viz níže), tak jsem to schytal tak, že by si o mě nikdo ani kolo neopřel, ale psi mě i tak očurávali aniž by si kůrky ode mne vzali
Tehdy jsem stáhl ocas i obrázek…


No, vy fotečku nestahujte, když je pouze v komentáři a máte ty knedle zamatlané míň…, ale i tak, já jsem pouze amateur…
V receptu a la bazant nesmi chybet vino a rybizovy dzem
Ale jsem si jist ze i tak to muselo chutnat
dobre
Ja jsem vcera delal k obedu krepelky a la
bazant s Bavorskym knedlikem a bylo to moc dobre 
@M.Suskova Chutnat bude určitě - ten česnek mi tam trošku chyběl, rozmarýna a cibule taky patří mezi naše oblíbence, takže určitě budem spokojeni všichni
Hlavně když bude chutnat. Zapoměla jsem napsat, že u nás tomu říkáme kuře na divoko a dělám tak i králíka, nebo vepřové maso.
@M.Suskova Tvoje verze zní moc dobře
Příště bude podle tebe, díky za
inspiraci 
Musím se taky přidat k chvalozpěvu, a doplnit svojí verzí. Na dno pekáče cibuli na plátky, česnek na plátky, na to prosolené, prošpikované kuře, a celý pepř, celé nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn a jalovec. Když zbyde slanina tak dám i kousky slaniny, podlít trochou vody.Po upečení koření vylovím a konec stejný jak je uvedeno.
Příspěvek upraven 16.05.13 v 17:46
1 příspěvek 25.01.09 03:43
zdravime milovniky kurat podle bažanta,
omačku jsem doplnil nakrájenými kaštany ke spokojenosti všech strávníků
nedělám ho úplně jako Viky, ale slaninkou porce prošpikuju, cibulku na kostičky zpěním také na slanině, přidám osolené, opepřené porce kuřete, osmahnu a jako kamilac přidám trošku česneku a i jako Sněhurka pár nových koření, strčím na hodinku do trouby, šťávu malinko zapráším hladkou moukou, provařím, přecedím, někdy
a kuře může směle konkurovat bažantovi 
446 příspěvků 25.01.09 03:43
Já dávám i několik kuliček nového koření.
14 příspěvků 25.01.09 03:43
Znám tento výborný recept, je vhodné ještě přidat 4 stroučky česneku, 1 rozčtvrcenou cibuli a tři plátky slaniny, na které kuře položíme.