Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
mirecek Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kuracie mäso pokrájame na malé plátky, osolíme, okorením a dáme odležať. Cibuľu pokrájame na drobno a opražíme na oleji, pridáme očistené, na plátky pokrájané šampiňóny a dusíme asi 15 min. (Možno pridať aj čerstvú červenú papriku). Žemle namočíme, vyžmýkame a pridáme k nim posekanú petržl. vňať, rozšľahané vajíčka, nadrobno posekané uvarené vajíčka, hrášok, kapiu a šampiňónovú zmes. Dobre premiešame, osolíme, okoreníme a v prípade potreby zahustíme strúhankou. Hlbšiu formu na pečenie vyložíme plátkami slaniny. Na dno dáme vrstvu žemľovej zmesi, na ňu rozložíme mäso. Ak máme mäsa viac, postup viackrát zopakujeme tak, aby vrch tvorila žemľová zmes. Prikryjeme alobalom a dáme piecť asi na 40min. Potom koláč odkryjeme a dopečieme.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
zemiaková kaša, kyslá uhorka
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kurací koláč
1309 příspěvků 25.5.09 11:08
díky mirečku
Recept aj s fotkami je na http://www.kimlo.szm.sk/…ci_kolac.htm