Recept Krůtí žaludky po maďarsku

Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V osolené vodě uvaříme žaludky společně s pepřem a tymiánem. Vody nedáváme zbytečně mnoho. Na tuku osmažíme plátky cibule, žampionů, mletou papriku, okurku i feferonku, zalijeme asi půl litrem procezeného vývaru z vařených žaludků a povaříme. Přidáme pokrájené maso dochutíme solí a vegetou a zahustíme rozmíchaným škrobem v chladném vývaru, krátce povaříme.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 9500x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g krůtích žaludků
  • 100g žampionů
  • 100 g sterilované okurky
  • 2 lžičky mleté papriky
  • 50 g margarínu
  • 1 feferonka
  • 1 lžička vegety
  • 2 lžíce škrobu
  • 100g cibule
  • celý pepř
  • tymián
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s bramborovými kroketkami.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krůtí žaludky po maďarsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Krůtí žaludky po maďarsku

ivan14
69 příspěvků 14.6.18 20:29
Máš na mysli

Vegetu kupovanou, nebo doma dělanou? Já jen že do té domácí žádné sr…ky nedávám. Zkus třeba nejdřív myslet, než něco vyplodíš. I když tě to asi bude bolet.

vcacky
3 příspěvky 13.6.18 12:05

Proč Vegeta? Celkem dobrý recept podělaný Vegetou. To neumíte bez těch sra… vařit?

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz