Recept Krůtí roláda s houbovou nádivkou

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krůtí roláda s houbovou nádivkou

Postup

1. Žampiony nasucho očistíme, lahůdkovou cibulku omyjeme a očistíme. Obojí nahrubo posekáme, opečeme na 2 lžících oleje, osolíme a opep­říme. Krůtí maso omyjeme, osušíme, po­třeme čerstvým sýrem a žampiony. 2. Troubu předehřejeme na 175 °C. Roládu svineme. Dvě lžíce oleje promícháme se solí, pepřem a paprikou. Směsí potřeme maso. Česnek nakrájíme na plátky. Roládu obložíme plátky česneku a bylinkami. Převážeme nití. 3. Maso pečeme v troubě asi 90-100 min., podle potřeby podléváme. Vyjmeme, nakrájíme na plátky a ozdobíme dílky citronu.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 16.04.03 vloženo
  • 7366x zobrazeno

Čas přípravy

  • 120 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 450 kcal, 44 g bílkovin, 24 g tuků, 10 g sacharidů
  • 150 g žampionů
  • 1 svazek lahůdkové cibulky
  • 4 lžíce oleje
  • sůl
  • pepř
  • 700 g krůtích prsou (rozříznutých do plátu na roládu)
  • 200 g čerstvého bylin­kového sýra
  • mletá paprika
  • 4 stroužky česneku
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 9 snítek tymiánu
  • dílky citronu na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

bajoo 22.09.17 23:29

výborné!

Diskuse k receptu Krůtí roláda s houbovou nádivkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz