Recept Krůtí roláda s houbovou nádivkou

(Hodnoceno 1x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krůtí roláda s houbovou nádivkou

Postup

1. Žampiony nasucho očistíme, lahůdkovou cibulku omyjeme a očistíme. Obojí nahrubo posekáme, opečeme na 2 lžících oleje, osolíme a opep­říme. Krůtí maso omyjeme, osušíme, po­třeme čerstvým sýrem a žampiony. 2. Troubu předehřejeme na 175 °C. Roládu svineme. Dvě lžíce oleje promícháme se solí, pepřem a paprikou. Směsí potřeme maso. Česnek nakrájíme na plátky. Roládu obložíme plátky česneku a bylinkami. Převážeme nití. 3. Maso pečeme v troubě asi 90-100 min., podle potřeby podléváme. Vyjmeme, nakrájíme na plátky a ozdobíme dílky citronu.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 16.04.03 vloženo
  • 7733x zobrazeno

Čas přípravy

  • 120 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 450 kcal, 44 g bílkovin, 24 g tuků, 10 g sacharidů
  • 150 g žampionů
  • 1 svazek lahůdkové cibulky
  • 4 lžíce oleje
  • sůl
  • pepř
  • 700 g krůtích prsou (rozříznutých do plátu na roládu)
  • 200 g čerstvého bylin­kového sýra
  • mletá paprika
  • 4 stroužky česneku
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 9 snítek tymiánu
  • dílky citronu na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

bajoo 22.9.17 23:29

výborné!

Diskuse k receptu Krůtí roláda s houbovou nádivkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz