Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso nakrájejte na prouzky a obalte je v mouce (nejlépe v plastikovém sácku). Cibuli nakrájejte na drobné kosticky. V hrnci rozehrejte palmin a maso na nem po vsech stranách opecte. Do hrnce pridejte cibuli a po cástech vývar. Nechte varit slabým varem 5 minut. Bylinky nakrájejte, creme fraiche rozmíchejte s karí korením a obojí pridejte do hrnce spolu s kapary. Ochutte solí a peprem.
Recept je z kategorií: Krůta či krocan
Varené nudle a zeleninový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krůtí ragú
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Palmin je ztuzený pokrmový tuk vyrobený, jak Eja správne tipuje, z kokosového oleje. Má neutrální chut. Dá se urcite nahradit jiným tukem.
Toto není karí jídlo a karí chut v nem nemá dominovat. Proto se karí pridává az pozdeji a nerestuje se. To jen na vysvetlenou. Samozrejme si to kazdý muze upravit podle svého.
935 příspěvků 25.1.09 03:43
No jasně! To bude ono. Že mě to nenapadlo!
Palmin - kokosová palma…
Tipla bych palmový olej.....
Kombinace smetana, kari, kapary nemá chybu, mňam, zítřejší večeře je jasná. Jen bych kari dala hned do tuku ještě před masem, aby se rozvinula jeho chuť - je to fakt rozdíl.
935 příspěvků 25.1.09 03:43
Co je, prosím, palmin? Já jsem našla chladící vůz, kontejner nebo tak něco.:-) Pak jen jednu zmínku o kokosovém tuku. To je ono? Díky.