Recept Krůtí minutka

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krůtí minutka

Postup

Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme je přes mikroténovou fólií, posypeme promnutým provensálským kořením a potřeme z obou stran kremžskou hořčicí. Přes noc je necháme odležet v chladnu. Maso pak prudce opečeme po obou stranách na oleji, hotové přisolíme. Po napíchnutí musí být šťáva z masa čirá. Podáváme se zeleninou krátce orestovanou na másle, osolenou a opepřenou.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 17.01.02 vloženo
  • 15187x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g krůtích prsou
  • provensálské koření
  • 2 lžíce kremžské hořčice
  • olej
  • 1 lžíce másla
  • mražená zeleninová směs (mexická, provensálská)
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krůtí minutka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Štika na smetaně Štika na smetaně
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz