Recept Krůtí minutka

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Krůtí minutka

Postup

Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme je přes mikroténovou fólií, posypeme promnutým provensálským kořením a potřeme z obou stran kremžskou hořčicí. Přes noc je necháme odležet v chladnu. Maso pak prudce opečeme po obou stranách na oleji, hotové přisolíme. Po napíchnutí musí být šťáva z masa čirá. Podáváme se zeleninou krátce orestovanou na másle, osolenou a opepřenou.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 17.01.02 vloženo
  • 18165x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g krůtích prsou
  • provensálské koření
  • 2 lžíce kremžské hořčice
  • olej
  • 1 lžíce másla
  • mražená zeleninová směs (mexická, provensálská)
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krůtí minutka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz