Recept Krůtí minutka
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Maso nakrájíme na plátky, rozklepeme je přes mikroténovou fólií, posypeme promnutým provensálským kořením a potřeme z obou stran kremžskou hořčicí. Přes noc je necháme odležet v chladnu. Maso pak prudce opečeme po obou stranách na oleji, hotové přisolíme. Po napíchnutí musí být šťáva z masa čirá. Podáváme se zeleninou krátce orestovanou na másle, osolenou a opepřenou.
Recept je z kategorií: Krůta či krocan
- 17.01.02 vloženo
- 19135x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 600 g krůtích prsou
- provensálské koření
- 2 lžíce kremžské hořčice
- olej
- 1 lžíce másla
- mražená zeleninová směs (mexická, provensálská)
- sůl
- pepř
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Krůtí minutka
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Krůtí minutka