Recept Krůta s fetou a olivami

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krůta s fetou a olivami

Postup

V hrnci rozehrejte olej, opecte v nem maso po vsech stranách a vyjmete je. Snizte teplotu, dejte do hrnce rýzi, cibuli, cesnek a opékejte 3-4 minuty. Pridejte vývar, dobromysl, rajcata, tymián, maso a uvedte vse do varu. Snizte teplotu a nechte dusit pod poklickou 20-30 minut. Osolte, opeprete a posypejte rozdrcenou fetou a olivami.

Recept je z kategorií: Krůta či krocan

Nahlásit recept

  • 29.05.07 vloženo
  • 2958x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g masa z horních cástí krutích stehen, nakrájené na kosticky
  • 2 PL olivového oleje
  • 3 dl rýze
  • 1 cibule, nakrájená na drobné kosticky
  • 4 strouzky cesneku, nakrájené nadrobno
  • 250 ml slepicího vývaru
  • 1 konzerva (asi 400 g) loupaných rajcat
  • 2 KL susené dobromysli
  • 2 KL suseného tymiánu
  • 50 g sýru feta
  • 10-12 oliv
  • sul
  • pepr

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krůta s fetou a olivami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz