Recept Krůta s fetou a olivami 2

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Krůta s fetou a olivami 2

Postup

V hrnci rozehrejte olej a opecte na nem maso. Vyjmete je, snizte teplotu, do hrnce dejte rýzi, cibuli a cesnek a opecte je. Pridejte vývar, rajcata, dobromysl, tymián a maso a privedte vse do varu. Snizte teplotu, hrnec zakryjte poklickou a nechte dusit 20-30 minut. Posypejte rozdrcenou fetou a olivami.

Nahlásit recept

  • 29.05.07 vloženo
  • 2214x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g masa z horních cástí krutích stehen, nakrájené na kosticky
  • 2 PL olivového oleje
  • 3 dl rýze
  • 1 cibule, nakrájená na drobné kosticky
  • 4 rozetrené strouzky cesneku
  • 250 ml slepicího vývaru
  • 1 konzerva (asi 400 g) loupaných rajcat
  • 2 KL susené dobromysli
  • 2 KL suseného tymiánu
  • 50 g sýru feta
  • 10-12 oliv

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krůta s fetou a olivami 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz