Recept Krůta s fetou a olivami 2

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krůta s fetou a olivami 2

Postup

V hrnci rozehrejte olej a opecte na nem maso. Vyjmete je, snizte teplotu, do hrnce dejte rýzi, cibuli a cesnek a opecte je. Pridejte vývar, rajcata, dobromysl, tymián a maso a privedte vse do varu. Snizte teplotu, hrnec zakryjte poklickou a nechte dusit 20-30 minut. Posypejte rozdrcenou fetou a olivami.

Nahlásit recept

  • 29.05.07 vloženo
  • 1886x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g masa z horních cástí krutích stehen, nakrájené na kosticky
  • 2 PL olivového oleje
  • 3 dl rýze
  • 1 cibule, nakrájená na drobné kosticky
  • 4 rozetrené strouzky cesneku
  • 250 ml slepicího vývaru
  • 1 konzerva (asi 400 g) loupaných rajcat
  • 2 KL susené dobromysli
  • 2 KL suseného tymiánu
  • 50 g sýru feta
  • 10-12 oliv

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krůta s fetou a olivami 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz