Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník jandule02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Také jsme podlehli módní dýňové vlně. Takže máme zavařeno docela hodně dýňového pyré a vymýšlíme, na co kromě polévky, by to bylo dobré. Níže popsaný pokus dopadl docela dobře.
Maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na másle. Vložíme do keramického kastrolu (či něčeho podobného), přidáme všechny ingredience kromě smetany a vývaru a pečeme pomalu cca 1 hodinu. Vyjmeme měkké maso, přidáme smetanu a vývar na zředění - podle potřeby, rozmixujeme a vrátíme maso do omáčky. Zahřejeme k varu a podáváme.
Recept je z kategorií: Krůta či krocan
rýže nebo risoto
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krůta s dýňovou omáčkou
No všechno se dá. Ale s dýní to má takovou sladce pikantní chuť. Zkus Milošku a uvidíš.
…Jandulko, vono by se to dalo i bez tý dýně, že jo.