Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zeleninu nakrájíme na velmi malé kousky a asi 3-4 minuty ji povaříme v osolené vodě. Scedíme, necháme vychladnout a smícháme se žloutky, rozšlehanými se smetanou. Osolíme, posypeme kořením a zakapeme sojovou omáčkou. Rýžový papír navlhčíme, poklademe zeleninovou náplní, pevně zabalíme a zvolna smažíme v rozehřátém oleji. Podáváme teplé, doplněné studenou omáčkou, kterou jsme připravili smícháním lučiny (nebo žervé), kondenzovaného mléka, čerstvého křenu, pepře a soli.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Křupavé zeleninové taštičky
Babica vlhčil rýžový papír pivem, ještě jsem nezkoušela, ale určitě aspoň jeden zkusím.
53 příspěvků 29.4.09 01:13
I mě se tenhle recept líbí. Mám ráda čínu-pokrmy a mám ráda i zeleninu. Takže mi budou určitě křupavé taštičky chutnat. Dám vědět jak jsem dopadla.
2302 příspěvků 29.4.09 00:52
Mně se tento recept taky líbí. Máme rádi čínské Jarní závitky, ale nemáme odvahu je udělat. Toto by se nám povést mohlo.
253 příspěvků 28.4.09 22:02
jj, to je hezké a aktuální