Recept Křupavé skotské "Tatties"

babi Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Nakrájet brambory na silné plátky a předvařit je v osolené vodě po 8min. Slít je a nechat oschnout. V hlubokém pekáčku rozehřát sádlo, nebo máslo. Vložit dovnitř brambory a celé je obalit v tuku. Péct je v troubě předehžáté na 190°C po 30min. Smíchat strouhanku s bylinkami, opatrně postupně vyjmout brambory a obalit je ve strouhance. Vrátit je do pakáče a osmažit v troubě do zlatohněda.

Recept je z kategorií: Bramborové přílohy

Nahlásit recept

  • 28.07.03 vloženo
  • 7775x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 střední, nebo 3 velké brambory
  • sádlo, nebo máslo (nebo výpek z vepřové pečínky)
  • čerstvá strouhanka
  • 1 lžíce směs bylinek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Křupavé skotské "Tatties"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Křupavé skotské "Tatties"

babi
6360 příspěvků 25.1.09 03:43
Ejo...

doufám, že zdárně a vesele oslavuješ své narozeniny! Co se týče zajímavých receptů, těmi se Labužník jenom hemží. Sama jsi jich už několik přidala!

Víc jak krásný a slunečný den Tvých narozenin Ti přeje Babi!

Eja
3887 příspěvků 25.1.09 03:43
Babi,

vždycky si říkám, že už zajímavější recept nemůžeš poslat, ale tohle a Pikantní sousta, to je zase koncert. Mňam. Mám dnes narozeniny, takže Pikantní sousta hned využiji. Děkuji.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Ořechový koláč Ořechový koláč
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz