Recept Křupavé skotské "Tatties"
babi Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Nakrájet brambory na silné plátky a předvařit je v osolené vodě po 8min. Slít je a nechat oschnout. V hlubokém pekáčku rozehřát sádlo, nebo máslo. Vložit dovnitř brambory a celé je obalit v tuku. Péct je v troubě předehžáté na 190°C po 30min. Smíchat strouhanku s bylinkami, opatrně postupně vyjmout brambory a obalit je ve strouhance. Vrátit je do pakáče a osmažit v troubě do zlatohněda.
Recept je z kategorií: Bramborové přílohy
- 28.07.03 vloženo
- 7775x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 střední, nebo 3 velké brambory
- sádlo, nebo máslo (nebo výpek z vepřové pečínky)
- čerstvá strouhanka
- 1 lžíce směs bylinek
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Křupavé skotské "Tatties"
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Křupavé skotské "Tatties"
doufám, že zdárně a vesele oslavuješ své narozeniny! Co se týče zajímavých receptů, těmi se Labužník jenom hemží. Sama jsi jich už několik přidala!
Víc jak krásný a slunečný den Tvých narozenin Ti přeje Babi!
vždycky si říkám, že už zajímavější recept nemůžeš poslat, ale tohle a Pikantní sousta, to je zase koncert. Mňam. Mám dnes narozeniny, takže Pikantní sousta hned využiji. Děkuji.