Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velké kotlety rozklepeme na hodně tenko a vetřeme do nich grilovací koření. Drobně nakrájený špek roztavíme, na něm necháme zesklovatět cibulku. Prostě a jednoduše na tom všem usmahneme vajíčko, osolíme, přimícháme pesto , kapary a nakonec sýr. Necháme trošku vychladnout. Směsí potřeme půlky plátků masa a nenamazanou půlkou přiklopíme. Sepneme párátky, obalíme v hladké mouce. Smažíme z obou stran v rozpáleném oleji do hněda. Párkrát masíko otočíme, trošku podlejeme, vytvoří se nám dobrý sós, přidáme Campari a kapary. Podle chuti přisolíme. Hotový pokrm sypeme nasekanou petrželkou (možná by to chtělo stylově bazalkou, ta nebyla v domě). Podávat lze s čímkoliv, ale vařené obyčejné brambory jsou výtečné. Přeju všem, kteří zkusí dobrou chuť a těm, kteří nezkusí....alespoň hezký den
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kročehlavská tajemná kapsička
53 příspěvků 22.4.09 17:22
Dobře mířená trfa.
Glamo.
Jo, když se sejdou Kladeňačky, i Casino nenachází slov…
A to už je co říct!
1200 příspěvků 22.4.09 03:02
Jéjej … já na Pražský v 7, to jsme sousedky
a já za Albertem…
1200 příspěvků 22.4.09 02:22
Glamo přeji krásný podvečer, ráda cmuchtím na okrsku „0“
… a jinak Všem díky, snad bude chutnat 
Kladeňačko, ahoj! Na kterémpak konci téhle báječné čtvrti se rodí takovéto dobroty?
Kladeňačko, ahoj! Na kterémpak konci téhle báječné čtvrti se rodí takovéto dobroty?
2302 příspěvků 21.4.09 23:32
Děkuji za připomentí. Tento recept mám již dlouho v Oblíbených.
53 příspěvků 21.4.09 21:25
Hm, to budu muset ochutnat. Mám ráda plněné kapsy a nádivky. Nevyjímaje dobrou šťávičku na nové brambory. Určitě vyzkouším.