Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Portugalská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Krevety omyjeme a vyloupeme z krunýřů. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Feferonku očistíme, omyjeme a rozkrájíme na tenká kolečka. Bylinky omyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky. 2. Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej a na mírném ohni na něm osmahneme česnek, feferonku, bylinky a poté ze všech stran opečeme krevety. Opatrně je vyjmeme a udržujeme v teple. 3. Rajčata necháme na sítu okapat a potom je nahrubo rozmačkáme, přidáme na pánev a asi 10 min. dusíme. Osolíme a opepříme. Krevety upravíme na talíře spolu s rajčatovou omáčkou.
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krevety s česnekovou rajčatovou omáčkou