Recept Krevety na celozrnné bagetě

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Krevety na celozrnné bagetě

Postup

1. Krevetové prsty necháme rozmrazit a poté je nakrájíme na tenká kolečka. 2. Rajčata křížem nařízneme, krátce spaříme a oloupeme. Rozkrájime na čtvrtky, zbavíme jader a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a pro­lisujeme. Olivový olej rozehřejeme na pánvi a česnek v něm necháme zesklovatět. Přidáme raj­čata a chvíli dusíme. 3. Mezitím omyjeme bazalku a osušíme. Několik lístků uschováme pro ozdobu, ostatní najemno na­sekáme. 4. Krevetové plátky vmícháme do rajčat, prohřeje­me a ochutíme solí, pepřem a bazalkou. Bagetu nakrájíme na krajíčky, nasucho opečeme, obloží­me je krevetami s rajčaty a ozdobíme bazalkou.

Recept je z kategorií: Mořští živočichové

Nahlásit recept

  • 01.04.02 vloženo
  • 6187x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g mražených krevetových prstů
  • 6 středně velkých rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 svazek bazalky
  • sůl
  • pepř
  • 1 celozrnná bageta

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krevety na celozrnné bagetě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Štika na smetaně Štika na smetaně
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz