Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
buturenka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozehřejeme pánev (já používám - litinu), přidáme ol.olej, hodíme krevetky 3-4 min., přidáme mraženou zeleninu, necháme opékat asi tak 10-12 min. , přidáme smetanu, bílé víno, česnek, osolíme opepříme a je hotovo. Není to pro gurmány, ale když přijdete z práce a máte na něco chuť, jako já včera na krevety -tak to bylo mňam.
Recept je z kategorií: Mořské
nic nebo bageta, kornspitz
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krevety - Findus
311 příspěvků 25.1.09 03:43
to Bedla - myslím oba

opékám ty krevety, tak jak jsem uvedla a k jídlu jsou vždycky, jsou to zmražené krevety z Makra, ale každému asi chutná něco jiného, asi si to vyzkoušej gabkab.
Buturenko…gurmám je žrout…gurmet …je labužník…koho máš na mysli?
3 příspěvky 25.1.09 03:43
promiňte tak jak dlouho ty krevety opékat?
57 příspěvků 30.1.07 19:20
Po 15 minutach opekani, krevety nebudou k jidlu. Doporucuju nejdriv zeleninu - vyndat, potom krevety 2-3 minuty - zamichat,prohrat, odstavit.
740 příspěvků 25.1.09 03:43
no toto určite vyskúšam, milujem kombináciu bieleho vína a smotnay