Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Na pánvi roztopte olej. Cibuli, česnek, zázvor, římský kmín, hořčičné semínko, fenykl a pískavici poduste asi 10 minut než cibule zhnědne. Přimíchejte kurkumu, papriku a koriandr a minutu povařte. Přidejte kokosové mléko, tamarindový koncentrát, hnědý cukr, med, ocet a rajčatové pyré a dobře promíchejte. Přidejte krevety a mírně povařte asi 10 minut, až budou krevety dobře prohřáté a nasáklé omáčkou. Poznámka: Jedná se o krevety vařené v hustém sladkokyselém obalu z tamarindu, cukru, octa, rajčatového pyré a koření.
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krevetí patia