Recept Kreolské kuře v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kreolské kuře v pomalém hrnci

Postup

Kure rozdelte na vetsí nebo mensí kousky a dejte do pomalého hrnce. Pridejte vsechny zbylé ingredience a promíchejte. Varte zakryté na HIGH 4-5 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 27.01.07 vloženo
  • 6465x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-5 hodin

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • kure o váze asi 1500 g
  • 1 cibule,nakrájená na kosticky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na prouzky nebo kosticky
  • 120-150 ml drobných kosticek celeru
  • 1½ KL soli
  • sul
  • 1 KL tymiánu
  • 1 KL papriky
  • 2 PL krájené petrzelky
  • 450 ml konzervovaných kousku rajcat
  • 100-150 ml konzervovaných zampionu, bez nálevu

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kreolské kuře v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz