Recept Kreolské kuře v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kreolské kuře v pomalém hrnci

Postup

Kure rozdelte na vetsí nebo mensí kousky a dejte do pomalého hrnce. Pridejte vsechny zbylé ingredience a promíchejte. Varte zakryté na HIGH 4-5 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 27.01.07 vloženo
  • 5749x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-5 hodin

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • kure o váze asi 1500 g
  • 1 cibule,nakrájená na kosticky
  • 1 zelený paprikový lusk, nakrájený na prouzky nebo kosticky
  • 120-150 ml drobných kosticek celeru
  • 1½ KL soli
  • sul
  • 1 KL tymiánu
  • 1 KL papriky
  • 2 PL krájené petrzelky
  • 450 ml konzervovaných kousku rajcat
  • 100-150 ml konzervovaných zampionu, bez nálevu

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kreolské kuře v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz