Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Šunku pokrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme a jemně posekáme, vše osmahneme v kastrolu na 1 lžíci rozehřátého másla. 2. Papriku očistíme, vyřízneme semeník, omyjeme a lusk nakrájíme na nudličky. Vložíme do kastrolu, přidáme nakrájená rajčata, vývar, bobkový list a tymián. Okořeníme pálivou mletou paprikou a pepřem. Vše uvedeme do varu. Vmícháme rýži, přikryjeme a vaříme na mírném ohni zhruba 30 min. 3. Ananasové plátky dáme okapat, pak je rozpůlíme a opečeme dozlatova na zbytku rozehřátého másla. Do rýže přimícháme okapané krevety, osolíme a opepříme. Jambalayu upravíme s ananasem na talíře. Můžeme obložit feferonkami.
Recept je z kategorií: Mořští živočichové
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kreolská jambalaya s krevetami