Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pucholtka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Smetanu ušleháme s tužidlem do tuha,potom metlou vešleháme(lehce,ale pořádně)majonézu s křenem.Omáčku ochutíme citronovou šťávou,worchesterskou omáčkou,solí,pepřem a cukrem a naplníme do servírovacího šálku.
Recept je z kategorií: Omáčky
hovězí maso,ryby a korýši
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Křenová omáčka
1227 příspěvků 25.1.09 03:43
Já našlehám 250 ml šlehačky, přidám špetku cukru, špetku soli, pár kapek citronové šťávy, nakonec vmíchám pomalu asi 3 pl čerstvě nastrouhaného křenu.
Proč ten ztužovač, proč ne rovnou šĺehačka 33%, zprubnu, majonezku z jednoho žloutku a místo wocestru tam šoupnu koňaček, čímž nahradím cukr, přidám strouhanou citr. kůru. Jdu na to, poreferuji Miloš