Recept Křehká játra k pivu pro Manana

Bulharská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Česnek pořádně rozetřeme se solí (nejlépe v hmoždíři). Játra nakrájíme na plátky (zhruba 1cm) obalíme v mouce a usmažíme do červena. Přendáme do mísy. Přidáme česnek, ocet, pepř, opatrně zamícháme a necháme přikryté 10 minut. Jsou až překvapivě křehká a pivo po nich jen klouže :-)

Recept je z kategorií: Teplé předkrmy

Nahlásit recept

  • 27.02.06 vloženo
  • 4513x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg vepřových jater
  • 5 stroužků česneku
  • 2 PL octa
  • olej na smažení
  • hl. mouka na obalování
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • pivo nebo víno, ale ani vodku neodmítá :-)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Křehká játra k pivu pro Manana

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
jolana
5066 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Křehká játra k pivu pro Manana

…jatyrka neboli bravcove ale morcacie a telacie..neklouzali k pivku, ale prekvapive se klouzali vhodne k Sopskemu salatu…neboli sice psane pro nas a boli f a n t a s t i c k e…o)) :-) …airan, dik za okuzlujuco jednoduche a chutne receptiky.. :)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz