Recept Králík s hruškami

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

1. Každého králíka rozdělíme na 8 kous­ků, okořeníme. Na tuku opečeme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Vypečenou šťávu zalijeme vínem. Přidáme bylinky a asi 45 min. dusíme. Maso vyjmeme. 2. Přidáme brusinky. Omáčku okořeníme. Oloupané hrušky rozpůlíme a 5 - 10 min. dusíme.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 11.10.01 vloženo
  • 5718x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 2 stažení králíci (4 kg)
  • sůl
  • pepř
  • 100 g margarínu
  • 400 ml růžového vína
  • po 6 snítkách tymiánu a rozmarýnu
  • 4 lžíce zavařených brusinek
  • 8 hrušek

Doporučená příloha

  • Podáváme s masem a omáčkou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík s hruškami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz