Recept Králík s hruškami

pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Každého králíka rozdělíme na 8 kous­ků, okořeníme. Na tuku opečeme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Vypečenou šťávu zalijeme vínem. Přidáme bylinky a asi 45 min. dusíme. Maso vyjmeme. 2. Přidáme brusinky. Omáčku okořeníme. Oloupané hrušky rozpůlíme a 5 - 10 min. dusíme.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 11.10.01 vloženo
  • 6388x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 2 stažení králíci (4 kg)
  • sůl
  • pepř
  • 100 g margarínu
  • 400 ml růžového vína
  • po 6 snítkách tymiánu a rozmarýnu
  • 4 lžíce zavařených brusinek
  • 8 hrušek

Doporučená příloha

  • Podáváme s masem a omáčkou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík s hruškami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Hruškový koláč Hruškový koláč
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Štika na smetaně Štika na smetaně
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz