Recept Králík po italsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Králík po italsku

Postup

1. Králíka omyjeme a rozporcujeme. Perlovou cibuli a česnek oloupeme, česnek navíc poseká­me. Rozmarýn opereme a osušíme. 2. V rychlovarném hrnci rozehřejeme olej a porce králíka na něm opečeme ze všech stran. Přidáme cibuli, česnek, rozmarýn, hřebíček, římský kmín, skořici a víno. Vše osolíme a opepříme. Hrnec uza­vřeme a vaříme 30 min. 3. Víko hrnce zchladíme studenou vodou, vypus­tíme páru a hrnec otevřeme. Do pokrmu vmíchá­me pistácie. Můžeme ozdobit rozmarýnem.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 05.03.04 vloženo
  • 17255x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 930 kcal, 3890 kJ, 79 g bílkovin, 56 g tuků, 21 g sacharidů
  • 1 vykuchaný králík (asi 1,7 kg)
  • 750 g cibule perlovky (rokambolu)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 6 lžic olivového oleje
  • 4 hřebíčky
  • 1/2 lžičky římského kmínu
  • 1 kousek skořice
  • 150 ml bílého vína
  • sůl
  • pepř
  • 100 g pistácií

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík po italsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz