Recept Králík po italsku

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Králík po italsku

Postup

1. Králíka omyjeme a rozporcujeme. Perlovou cibuli a česnek oloupeme, česnek navíc poseká­me. Rozmarýn opereme a osušíme. 2. V rychlovarném hrnci rozehřejeme olej a porce králíka na něm opečeme ze všech stran. Přidáme cibuli, česnek, rozmarýn, hřebíček, římský kmín, skořici a víno. Vše osolíme a opepříme. Hrnec uza­vřeme a vaříme 30 min. 3. Víko hrnce zchladíme studenou vodou, vypus­tíme páru a hrnec otevřeme. Do pokrmu vmíchá­me pistácie. Můžeme ozdobit rozmarýnem.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 05.03.04 vloženo
  • 16566x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 930 kcal, 3890 kJ, 79 g bílkovin, 56 g tuků, 21 g sacharidů
  • 1 vykuchaný králík (asi 1,7 kg)
  • 750 g cibule perlovky (rokambolu)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 6 lžic olivového oleje
  • 4 hřebíčky
  • 1/2 lžičky římského kmínu
  • 1 kousek skořice
  • 150 ml bílého vína
  • sůl
  • pepř
  • 100 g pistácií

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík po italsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz