Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Králičí maso nařežeme na porce, spaříme vařící vodou a osolíme. Na tuku opečeme kousky masa s nadrobno pokrájenou (i na plátky) cibulí dozlatova, zalijeme vodou, vložíme koření, přilijeme červené víno, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce studené vody a dusíme pod pokličkou doměkka (nebo děláme v papiňáku). Měkké maso vyjmeme, šťávu procedíme zpět na maso, přidáme podušené žampióny se špetičkou mletého kmínu a soli, ke kterým jsme po 4-5 minutách přidali vypeckované olivy, a behem dalších 5 minut dodusíme. Ještě chvíli vše podusíme a dochutíme.
Recept je z kategorií: Králík
brambory, zeleninový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Králík po francouzsku