Recept Králík na maltský způsob
kikimor Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Králíka naporcujeme, vložíme do osolené vařící vody a 5 minut povaříme. Na olivovém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek na plátky do světle hněda, přidáme bobkový list, nekrájenou petržel, pivo, víno, sůl, pepř a porce králíka. Zakryté dusíme asi 45 minut
Recept je z kategorií: Králík
- 08.05.10 vloženo
- 8199x zobrazeno
Čas přípravy
- 60 minut
Počet porcí
- 6 porcí
Ingredience
- Králík
- 25 cl silného piva
- 60 ml vína Marsala
- 1 velká cibule
- 12 stroužků česneku
- 1 bobkový list
- listová petržel
- olivový olej
- sůl a pepř
Doporučená příloha
Pečené brambory na olivovém oleji s drceným pepřem, cibulí a česnekem
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Králík na maltský způsob
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Králík na maltský způsob
Jo, králík neprojde, diatář přejezen králičinou z období války, nic jiného prý nebylo, vnouče chová doma jako mazlíčka … viděla bych to na kačenku, takovou tu chudinku malinkou, 1.80 - 2.00 kg. pivo naopak slabé, (silné utlumuje), a už vidím název - kačka na radegastu:)) Díky za nápad,
jojo, na Malte nás týmto kŕmili a dobré bolo
) I keď s veľkosťou porcie mali evidentný
problém, pol králika ako hlavný chod po sýtom predjedle je predsa len
trošku priveľa ;o)