Recept Králík na maltský způsob II

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Králíka na porcujeme na menší kousky a vložíme do mísy. Nasekáme česnek a posypeme ním kousky králíka v míse. Osolíme, opepříme a pokapeme worchesterovou omáčkou. Polít trochou oleje, bobkový list a červené víno. Takto připraveného králíka necháme cca 2 hod. odstát (samozřejmě i déle). Kousky králíka do hněda osmažíme na oleji, kdy přídáme i česnek z marinády. Poté kousky králíka vložíme do vývaru a piva, přidáme zbytky marinády a zlehka vaříme.

Recept je z kategorií: Králík


Reklama

Nahlásit recept

  • 05.09.10 vloženo
  • 5042x zobrazeno

Ingredience

  • 1 králík
  • 1 kostka hovězího bujónu
  • 10 stroužků česneku
  • 0.25 l piva
  • 2 dcl červeného vína
  • olej
  • worchesterová omáčka
  • 5 x bobkový list
  • sůl, pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík na maltský způsob II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Mrkvový salát Mrkvový salát
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz