Recept Králík na maltský způsob II

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Králíka na porcujeme na menší kousky a vložíme do mísy. Nasekáme česnek a posypeme ním kousky králíka v míse. Osolíme, opepříme a pokapeme worchesterovou omáčkou. Polít trochou oleje, bobkový list a červené víno. Takto připraveného králíka necháme cca 2 hod. odstát (samozřejmě i déle). Kousky králíka do hněda osmažíme na oleji, kdy přídáme i česnek z marinády. Poté kousky králíka vložíme do vývaru a piva, přidáme zbytky marinády a zlehka vaříme.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 05.09.10 vloženo
  • 5946x zobrazeno

Ingredience

  • 1 králík
  • 1 kostka hovězího bujónu
  • 10 stroužků česneku
  • 0.25 l piva
  • 2 dcl červeného vína
  • olej
  • worchesterová omáčka
  • 5 x bobkový list
  • sůl, pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík na maltský způsob II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hraběnčiny řezy

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz