Recept Králík na maltský způsob II

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Králíka na porcujeme na menší kousky a vložíme do mísy. Nasekáme česnek a posypeme ním kousky králíka v míse. Osolíme, opepříme a pokapeme worchesterovou omáčkou. Polít trochou oleje, bobkový list a červené víno. Takto připraveného králíka necháme cca 2 hod. odstát (samozřejmě i déle). Kousky králíka do hněda osmažíme na oleji, kdy přídáme i česnek z marinády. Poté kousky králíka vložíme do vývaru a piva, přidáme zbytky marinády a zlehka vaříme.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 05.09.10 vloženo
  • 5302x zobrazeno

Ingredience

  • 1 králík
  • 1 kostka hovězího bujónu
  • 10 stroužků česneku
  • 0.25 l piva
  • 2 dcl červeného vína
  • olej
  • worchesterová omáčka
  • 5 x bobkový list
  • sůl, pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík na maltský způsob II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Štědrák

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz