Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Očištěného králíka naporcujeme, osolíme, opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a vyndáme. Na tuku ze slaniny opečeme kousky králíka, necháme zvlášť a do výpeku dáme nakrájenou cibuli, mrkev a orestujeme. Zalijeme vodou, bílým vínem, okořeníme rozmarýnem a tymiánem. Do základu dáme opečené porce králíka a pod poklicí pečeme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme trochou máslové jíšky, provaříme a propasírujeme na maso. Čerstvé houby podusíme na másle, vmícháme do omáčky a posypeme kostičkami opražené slaniny.
Recept je z kategorií: Králík
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Králík na houbách II