Recept Králík marinovaný v kořeněné omáčce - Conejo salmorejo

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Králík marinovaný v kořeněné omáčce - Conejo salmorejo

Postup

Králíka naporcujeme, opláchneme, osolíme a naložíme do připravené omáčky a v chladu marinujeme 24 hodiny. Druhý den jednotlivé porce vyjmeme z omáčky a na trošce oleje zprudka opečeme ze všech stran. Pak postupně podléváme omáčkou, ve které bylo maso naloženo a dusíme doměkka. Králík na 250 způsobů, v 1997 vydala Dona Kuchyně : Kanárské ostrovy fotka: verejne11

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 11.01.07 vloženo
  • 12360x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 h + naloĹľen

Ingredience

  • 1 mladý králík
  • sůl
  • Ostře kořeněná omáčka ( Mojo Picon )
  • 2 větší červené papriky
  • 1 větší pálivá paprika
  • 250 ml olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cl vinného octa
  • sůl
  • - papriky rozmixujeme spolu s olejem, česnekem a vinným octem, osolíme podle chuti

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík marinovaný v kořeněné omáčce - Conejo salmorejo

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz