Recept Králík dijonský aneb na hořčici

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Králík dijonský aneb na hořčici

Postup

Králíka pomažeme hořčicí, zvenku i zevnitř na králíka spotřebujeme asi 2 dl hořčice. Na pekáči vymazaném máslem v troubě nejprve chvíli dusíme, odkryté pečeme a poléváme vypečenou šťávou, podle potřeby podléváme. Lze přidat i žampiony. Upečeného králíka naporcujeme, do šťávy přidáme 2 dl smetany (šlehačky) a provaříme. Dochutíme solí, pepřem, maso přelijeme omáčkou.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 16.12.01 vloženo
  • 25705x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 králík (asi 1,5kg)
  • dijonská hořčice
  • máslo
  • žampiony
  • 2 dl smetany
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží, vařenými brambory nebo hranolky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík dijonský aneb na hořčici

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz