Recept Králík dijonský aneb na hořčici

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Králík dijonský aneb na hořčici

Postup

Králíka pomažeme hořčicí, zvenku i zevnitř na králíka spotřebujeme asi 2 dl hořčice. Na pekáči vymazaném máslem v troubě nejprve chvíli dusíme, odkryté pečeme a poléváme vypečenou šťávou, podle potřeby podléváme. Lze přidat i žampiony. Upečeného králíka naporcujeme, do šťávy přidáme 2 dl smetany (šlehačky) a provaříme. Dochutíme solí, pepřem, maso přelijeme omáčkou.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 16.12.01 vloženo
  • 26313x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 králík (asi 1,5kg)
  • dijonská hořčice
  • máslo
  • žampiony
  • 2 dl smetany
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme s rýží, vařenými brambory nebo hranolky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králík dijonský aneb na hořčici

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vepřové kotlety na pivě

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Květáková polévka Květáková polévka
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz