Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nejdříve najemno nasekejte lístky šalvěje a rozmarýnu. Králičí díly vložte do tlakového hrnce, posypte je nasekanými bylinkami, přidejte 2 oloupané stroužky česneku a přilijte 3 lžíce olivového oleje. Maso osmahněte, podlijte vymačkanou šťávou z limetek a 1/3 sklenice bílého vína. Osolte, opepřete, tlakový hrnec uzavřete a duste 20 minut od prvního hvizdu. Mezitím nechte okapat filety ze sardelek a kapary, smíchejte je a najemno pokrájejte. Otevřete hrnec, směs kaparů a sardelek přidejte k vydušené šťávě, zamíchejte a horké králičí spezzatino ihned podávejte. "recept": http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=3027&l=Danda : La Cucina Italiana - duben 2005
Recept je z kategorií: Králík
kukuřičná polenta, jemné bramborové pyré, dušená rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Králičí spezzatino s limetkami
1436 příspěvků 25.1.09 03:43
Vyskúšané a rodinou schválené, ako príloha boli halušky (noky). Vďaka.
to je tím, že na tebe myslím
a taky tím, že z nudy dávám odkazy na
recepty ke starým fotkám, nebo k mladým létům, kdy jsem to ještě
neuměla? 
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
čteš snad moje myšlenky? Dnes jsem si tuhle dobrůtku vybrala pro nedělní stůl.
Dando …jo,jo a pěkně dokřupava a zlatočervený do mědi …zdravím.
hlavně opatrně se solí, sardelky i kapary jsou dost
a mně nejvíc ze všeho chutnala, a to i dnes,
polenta, milujeme kukuřičnou kaši 
, a pak ty zbylé opečené…jéjéjé 
Dostala jsi mne škubánkama v deníčku
Díky, a kdyby něco, tak písnu …
pikantní, chutný, šťavnatý králík s minimálním časovým úsilím
Dobrou chuť 
Dando, musí to být moc velká dobrota a tou fotkou v deníčku jsi mě nalákala, králíka mám v mrazáku, ale počítám s ním až tak v příštím týdnu. Tak snad nic nepokazím. Díky …