Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Králíka omyjeme, osušíme a rozdělíme na 8 porcí. Do masa vytřeme sůl a pepř a v kastrolu je po částech opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme omyté a osušené bylinky. 2. Česnek oloupeme a stroužky rozpůlíme. Feferonku omyjeme, očistíme a pokrájíme na kostičky. Oboje přidáme ke králíkovi. Zalijeme bílým vínem a vývarem. Přidáme plátky citronu omytého horkou vodou. Přikryté dusíme na mírném ohni asi 60 min. 3. Mezitím oloupeme rajčata, zbavíme je zrníček a nahrubo nakrájíme. Po polovině doby varu je přidáme k masu a dusíme společně. Zhruba 10 min. před koncem varu přidáme olivy. Králičí ragú osolíme, opepříme a ochutíme skořicí.
Recept je z kategorií: Králík
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
21.6.20 18:46
Výborné. Vynechal jsem tedy feferonku, protože jsme jedli s miminkem, a taky citrón, protože to je barbarství. Výsledek byl vynikající.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Králičí ragú s bylinkami