Recept Králičí ragú na jalovci

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Omyté a osušené maso v kastrolu na rozehřátém oleji zprudka opečeme. Maso vyjmeme a k tuku přidáme nejprve med (necháme ho zčásti zkaramelizovat), pak vetřeme rozdrcené jalovčínky spolu s majoránkou a bobkovým listem, přilijeme víno a vývar. Necháme přejít varem, vrátíme maso a dusíme (asi 70 minut). Na závěr osolíme a opepříme. Ozdobíme lístkem máty a podáváme.

Recept je z kategorií: Králík


Reklama

Nahlásit recept

  • 07.10.09 vloženo
  • 3180x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g králičího masa
  • 4 polévkové lžíce oleje
  • 4 polévkové lžíce medu
  • malá hrstka jalovčinek
  • 2 bobkové listy
  • 500 ml červeného vína
  • 300 ml masového vývaru
  • pepř
  • špetka majoránky (podrcené mezi prsty)
  • sůl

Doporučená příloha

  • Opečené brambory proložené dušenou baby-karotkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králičí ragú na jalovci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz