Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
JALOVCOVA Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Omyté a osušené maso v kastrolu na rozehřátém oleji zprudka opečeme. Maso vyjmeme a k tuku přidáme nejprve med (necháme ho zčásti zkaramelizovat), pak vetřeme rozdrcené jalovčínky spolu s majoránkou a bobkovým listem, přilijeme víno a vývar. Necháme přejít varem, vrátíme maso a dusíme (asi 70 minut). Na závěr osolíme a opepříme. Ozdobíme lístkem máty a podáváme.
Recept je z kategorií: Králík
Opečené brambory proložené dušenou baby-karotkou
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Králičí ragú na jalovci