Recept Králičí předek v pivní omáčce

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Králičí předek v pivní omáčce

Postup

Očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli osmahneme na tuku. Zalejeme vývarem, vložíme omyté, nasekané porce králíka, osolíme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, přidáme nastrouhaný chléb a krátce osmahneme. Zalijeme pivem a dobře povaříme. Hotovou omáčku přecedíme na maso a ještě krátce společně povaříme. Tip: Omáčku můžeme také rozmixovat. Je-li příliš hustá, zředíme ji vývarem.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 03.06.09 vloženo
  • 10395x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 králičí předek
  • 60 g tuku
  • 2 cibule
  • 60 g kořenové zeleniny
  • krajíc tvrdého chleba
  • 200 ml vývaru
  • 200 ml světlého piva
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králičí předek v pivní omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz