Recept Králičí předek v pivní omáčce

pepicek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Králičí předek v pivní omáčce

Postup

Očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli osmahneme na tuku. Zalejeme vývarem, vložíme omyté, nasekané porce králíka, osolíme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, přidáme nastrouhaný chléb a krátce osmahneme. Zalijeme pivem a dobře povaříme. Hotovou omáčku přecedíme na maso a ještě krátce společně povaříme. Tip: Omáčku můžeme také rozmixovat. Je-li příliš hustá, zředíme ji vývarem.

Recept je z kategorií: Králík

Nahlásit recept

  • 03.06.09 vloženo
  • 10857x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 králičí předek
  • 60 g tuku
  • 2 cibule
  • 60 g kořenové zeleniny
  • krajíc tvrdého chleba
  • 200 ml vývaru
  • 200 ml světlého piva
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králičí předek v pivní omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Ořechový koláč Ořechový koláč
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz