Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
podzim27 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup přípravy: Nejdříve si uvaříme maso. Obrané maso nakrájíme na kousky a zároveň papriky, zeleninu, rajčata.Na tuku zpěníme cibuli, přidáme mouku .papriku a rajčatový protlak. Necháme chvilinku překulit.Přidáme ostatní přísady a zalijeme vývarem. Povaříme a nakonec dáme petrželku a dochutíme octem.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Králičí polévka
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
fuj…nestrašte mě.
Já už se lekla že mám nějaké halucinace.
31 příspěvků 9.12.09 11:28
Dando ,bilí myšky nemáš ,ale když jsem to napsala tak mi volala blamamka ,že už to tam je. Tak se omlouvám všem.
teď jsi mne dočista zmátla…:-)), čtu polévku v receptu a dostanu se na likér v diskuzi
, už jsem se lekla, že mám bílé myši po
včerejším zapíjení Pavlínky 
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
tento recept ve mně probouzí nostalgii.
Stává se to vždy kolem vánoc.
Na ledové kaštany si matně pamatuji, ale určitě to nebyly tyčinky (sláva pokroku).
V přípravě mě trochu zmátl výrok: Máme 1 litr koňaku.
Co to znamená?
Likéry piji velice zřídka, ale přesto myslím že vnesou takovou tu správnou ambiance do vánoc.