Recept Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vykostěné králičí maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme, smícháme s prolisovaným česnekem a odložíme na hodinu do chladničky. Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, nakrájené žampiony, pórek a feferonku. Osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Před dokončením šťávu zaprášíme moukou, přidáme kečup, trochu vody a dodusíme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).
Recept je z kategorií: Zajíc a divoký králík
- 04.11.04 vloženo
- 6151x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 500 g zadního králičího masa (kýta, hřbet)
- 200-250 g žampionů
- 1 pórek
- 4 stroužky česneku
- 1 větší cibule
- 4 PL oleje
- 1 feferonka
- 1 ČL hladké mouky
- pikantní kečup podle chuti
- mletý pepř
- sůl.
Doporučená příloha
rýže nebo bramborové hranolky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)