Recept Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vykostěné králičí maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme, smícháme s prolisovaným česnekem a odložíme na hodinu do chladničky. Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, nakrájené žampiony, pórek a feferonku. Osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Před dokončením šťávu zaprášíme moukou, přidáme kečup, trochu vody a dodusíme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).

Recept je z kategorií: Zajíc a divoký králík

Nahlásit recept

  • 04.11.04 vloženo
  • 5626x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g zadního králičího masa (kýta, hřbet)
  • 200-250 g žampionů
  • 1 pórek
  • 4 stroužky česneku
  • 1 větší cibule
  • 4 PL oleje
  • 1 feferonka
  • 1 ČL hladké mouky
  • pikantní kečup podle chuti
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • rýže nebo bramborové hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz