Recept Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vykostěné králičí maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme, smícháme s prolisovaným česnekem a odložíme na hodinu do chladničky. Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, nakrájené žampiony, pórek a feferonku. Osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Před dokončením šťávu zaprášíme moukou, přidáme kečup, trochu vody a dodusíme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).

Recept je z kategorií: Zajíc a divoký králík

Nahlásit recept

  • 04.11.04 vloženo
  • 6151x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g zadního králičího masa (kýta, hřbet)
  • 200-250 g žampionů
  • 1 pórek
  • 4 stroužky česneku
  • 1 větší cibule
  • 4 PL oleje
  • 1 feferonka
  • 1 ČL hladké mouky
  • pikantní kečup podle chuti
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • rýže nebo bramborové hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz