Recept Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vykostěné králičí maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme, smícháme s prolisovaným česnekem a odložíme na hodinu do chladničky. Nahrubo nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso, nakrájené žampiony, pórek a feferonku. Osmahneme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Před dokončením šťávu zaprášíme moukou, přidáme kečup, trochu vody a dodusíme. Čerpáno z knihy Vaříme podle hvězd (2001).

Recept je z kategorií: Zajíc a divoký králík

Nahlásit recept

  • 04.11.04 vloženo
  • 5373x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g zadního králičího masa (kýta, hřbet)
  • 200-250 g žampionů
  • 1 pórek
  • 4 stroužky česneku
  • 1 větší cibule
  • 4 PL oleje
  • 1 feferonka
  • 1 ČL hladké mouky
  • pikantní kečup podle chuti
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • rýže nebo bramborové hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Králičí maso po ďábelsku (pro Střelce)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz