Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník kamil.ka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřme vínem a necháme odležet.
Maso obalíme v mouce a osmažíme ho na rozpáleném oleji. Olej slijeme, do
výpeku dáme nahrubo nastouhanou Nivu a rozpustíme ji. Potom přidáme
zakysanou smetanu a víno.
Zeleninu zlehka osmahneme.
Omáčkou přelijeme maso.
Recept je z kategorií: Králík
Divoká rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
28.03.18 22:45
Jednoduchý recept, rychlá příprava. Nevím, jak máte kdo velké králíky, ale naše vykrojené hřbítky z jednoho králíka jsou tak pro dětskou porci. Omáčka z půl kila surovin je na hřbet ze dvou prasat. Adekvátní množství sýra a smetany je tak poloviční množství na hřbet ze dvou králíků. Omáčka byla výborná, dokud jsem do ní nenalil víno. Možná záleží na druhu vína, ale určitě se omáčka obejde bez něj.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění