Recept Krakonošův bramborák

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Je to velice jednoduché. Na pánev s olejem nalijeme těsto (asi 20 cm) v průměru jako na bramborák. Na to položíme plátek masa a na to nalijeme opět těsto. Pečeme velmi pomalu aby se to propeklo. Obrátíme a pečeme do zlatova i druhou stranu. Dobrou chuť Lacko.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 27.06.04 vloženo
  • 15552x zobrazeno

Ingredience

  • těsto na obyčejné bramboráky
  • tenké plátky kuřecího nebo vepřového masa

Doporučená příloha

  • čerstvý salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krakonošův bramborák

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Krakonošův bramborák

Wolfg
584 příspěvků 12.5.10 18:41
Re: Krakonošův bramborák

Z nepochopitelných důvodů se v jedné pivnici k Ondrášovi servíroval feferonkový salát (sýr, feferonky, olej). Ta dvacka, tenkrát, se zažírala do šrajtofle :-)

S kuřecím plátkem skutečná ňamina. Protože je nebezpečí, že se maso nepropeče, kuřecí prsa nakrájím na větší nudle, chvíli naložím se solí, olejem a paprikou (nelajte mi, když zakápnu sójovkou), orestuji, bramborák udělám, jak výše popsáno a z výpeku vytvořím šťávu, kterou hotové dílko poleju

esmeralda
4813 příspěvků 12.2.09 08:10
Re: Krakonošův bramborák

Jééé, já na tenhle recept úplně zapomněla.

A přitom to bylo úplně první jídlo které jsem uvařila jen pro Micka. ;-))
Možná bych to měla zopakovat.

Vajgl - s tím salámem je to výborný nápad.

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 12.2.09 03:22
Re: Krakonošův bramborák

Esme, na podobnou mňamku jsem chodívali do „Hoteláku SCHZ“ tady u nás. Vařila tam perfektní kuchařka Světlana, ne nebyla to Ruska, ale týhle ženský vždy vzdávám hold. Nikdy více jsem nejedla takový skvost, který ona uměla vytvořit. I když jsem se doma snažila, seč mohla … proti ní jsem byla a budu vždy břídil. Skvěle okořeněné, prostě vše jak má být. Díky vajgl za vytažení receptíku.

vajgl
65 příspěvků 12.2.09 02:59
Re: Krakonošův bramborák

Taky se tam dá strčit plátek salámu a to je pak Informatikův Ondráš.

Eleeen
1127 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Krakonošův bramborák

Taky si ho ráda dávám v restauraci jen se zeleninkou, tady všude se jmenuje ONDRÁŠ. Buď kuřecí nebo vepřový … Vynikající dobrota ovšem je (vhodná i pro vegetariány), když místo masa použijeme Nivu nebo hermelín. To je pak Sýrový Ondráš. ;-)))

penda
4752 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Krakonošův bramborák

tento bramboráček jsem si s oblibou dávala v jakékoli restauraci jen se zeleninovou oblohou, když jsem zrovna nekonzumovala pstruha…a párkrát jsem ho i doma osobně připravila… a je to bašta… :-)) (esme, všímáš si…jsou 4…chichichi)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz