Recept Kovbojské fazole "Pískající bobule" Veg Pra

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Namoc fazole pres noc. Preced fazole. Zkombinuj vsechny ingredience krome soli ve vetsim hrnci, nejlepe kameninovem, ale muze to byt i misa na peceni z ohnivzdorneho skla. Prived do varu na sporaku a pak pozvolna var 2 - 3 hodiny za obcasneho michani. Cas zalezi na typu fazoli. Behem varu pridej vodu kdyz se fazole vysusi. Pridej sul ke konci varu. Fazole maji but mekke, ale musi drzet pohromade a ne se rozvarit. Trochu to ma pripomina polevku. Pro masozrave je mozno ke konci varu pridat na drobno nakrajenou uzeninu.

Tyto fazole je nejlepe podavat s grilovanym masem.

Recept je z kategorií: Luštěniny Přílohy Speciality Zdravotní diety


Reklama

Nahlásit recept

  • 17.12.10 vloženo
  • 3472x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3 hodiny plus

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 0.5 kg bilych fazoli, namocene pres noc
  • 2 l vody nebo o neco vic
  • 0.33 l Coca Coly
  • 0.4 kg rajskych, pokrajene, mohou byt z konservy
  • 2 stredni cibule, pokrajene
  • 3 prouzky uzene slaniny, pokrajene
  • 3 lzice chili prasku
  • 2 lzice Worcesteru
  • 1 lzice drceneho mexickeho kminu (kumin)
  • 1 lzicka soli

Doporučená příloha

  • Topinky, kdyz se fazole jedi jako hlavni jidlo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kovbojské fazole "Pískající bobule"

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Květáková polévka Květáková polévka
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz