Recept Kovářský smažený řízek
Jari Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Cibuli nakrájíme na půlkolečka a dáme marinovat do piva. Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na jednu polovinu masa dáme cibuli, druhou přeložíme a konce sklepneme. Řízky obalíme v mouce, vejci, strouhance a na oleji usmažíme.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
- 11.06.05 vloženo
- 12709x zobrazeno
Ingredience
- 600 g vepřové kýty
- 2 větší cibule
- 1 dl piva
- 4 malé lžičky hořčice
- vejce
- mouka
- strouhanka
- sůl
- pepř
- olej
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Kovářský smažený řízek
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Kovářský smažený řízek
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
děkuji za radu. Vyzkouším a dám vědět. Hořčici přidávám do řízků normálně, tady mě zajímá právě ta cibule. Hezkou neděli! Bona
935 příspěvků 25.1.09 03:43
Já myslím, že stačí tak 10 minut. Cibuli takto namáčím do studené vody do řeckých, šopských a podobných salátů a ona ztratí ostrost a zkřehne. Tak to je asi účel i v tomto recepu a navíc tady chytí chuť piva. Není to špatný nápad, řízky zase trochu jinak. Stojí to za vyzkoušení.
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Tento recept mě zaujal (vypadá sympaticky jednoduše) a ráda bych ho vyzkoušela. Chci se proto zeptat - jak dlouho se má cibule v tom pivu marinovat? Nějak v tomto případě nemám představu o čase… A ještě - nezkoušel jste někdo tu cibuli předem orestovat?
Předem děkuji za odpověď. Bona