Recept Kotlety s creme fraiche

spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kotlety s creme fraiche

Postup

Kotlety osolte, opeprete, popaprikujte a opecte je na vetsí, hlubsí pánvi do hneda. Vyjmete je z pánve a dejte je do pekáce. Na pánev dejte cibuli, orestujte ji, pridejte creme fraiche, smetanu, vývar, rajcatové puré a privedte vse do varu. Osolte, opeprete. Touto omáckou zalejte kotlety na pekáci, zakryjte alobalem a dejte do trouby vyhráté na 225 st. C. Po deseti minutách pridejte do pekáce zampiony a pecte jeste 20 minut.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 18.08.07 vloženo
  • 3912x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 velké kotlety
  • margarin na opecení
  • sul
  • pepr
  • paprika
  • 2 dl cibule nakrájené na kosticky
  • 2 dl veprového vývaru
  • 1½ dl rajcatového puré
  • 500 ml creme fraiche 38%
  • 250 ml smetany ke slehání
  • 100 g zampionu nakrájených na plátky

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kotlety s creme fraiche

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Chléb s celerem Chléb s celerem
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz