Recept Kotlety s creme fraiche

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kotlety s creme fraiche

Postup

Kotlety osolte, opeprete, popaprikujte a opecte je na vetsí, hlubsí pánvi do hneda. Vyjmete je z pánve a dejte je do pekáce. Na pánev dejte cibuli, orestujte ji, pridejte creme fraiche, smetanu, vývar, rajcatové puré a privedte vse do varu. Osolte, opeprete. Touto omáckou zalejte kotlety na pekáci, zakryjte alobalem a dejte do trouby vyhráté na 225 st. C. Po deseti minutách pridejte do pekáce zampiony a pecte jeste 20 minut.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 18.08.07 vloženo
  • 3652x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 velké kotlety
  • margarin na opecení
  • sul
  • pepr
  • paprika
  • 2 dl cibule nakrájené na kosticky
  • 2 dl veprového vývaru
  • 1½ dl rajcatového puré
  • 500 ml creme fraiche 38%
  • 250 ml smetany ke slehání
  • 100 g zampionu nakrájených na plátky

Doporučená příloha

  • Rýze, testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kotlety s creme fraiche

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Hruškový koláč Hruškový koláč
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz