Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
kidlog Ukrajinská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Omytá žebírka osušíme,osolíme a opepříme. Zavineme a obtočíme nití do korunky (viz.foto) Potřeme Gyrosovým kořením a dovnitř vložíme česnek. Syrová žebírka necháme v chladu minimálně 2 hodiny. Poté je vložíme do zapékací mísy a kolem korunky vykládáme očištěné a nakrájené brambory,brokolici a vše na co máte chut. Takto připravená žebírka přikryjeme alobalem a necháme péct cca 1 až 1,5 hodiny.Poté alobal sundáme,posypeme strouhaným tvrdým sýrem a necháme žebírka upéct do zlatová.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
brambory, zelenina
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Koruna z vepřových žebírek
2 příspěvky 25.1.09 03:43
aby se nemuselo kopírovat , po dovče upeču u babí
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Kidlogu, ta teda je uchvatna…priznavam, ze recept mam medzi oblubenymi aj od babi aj na tvoj pamatam ale dnes si ma nalakal/a a bude aj prilezitost sa vytiahnut trochu aj pred hostami na buduci tyzden… objednam zebirka..;-))
Dnu v strede nie je nic?..
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Obrázek k receptu: http://muj.labuznik.com/…og/29981.JPG
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
tato výborná korunka je u nás v Austrálii také velice oblíbená a to především z jehněčího masa. Dovnitř korunky se dávají různé nádivky, například z divoké rýže, rozinek a piniových oříšků.